Producten - Bruidskapsel

Direct afspraak maken:  06 - 466 215 89

Majirel - Haaruitval
Bruidskapsel - Hairextensions

Een totaalpakket voor uw trouwdag!

Bruidskapsel Als je haar maar goed zit! Een bekende spreuk die zeker op de trouwdag van toepassing is. Bij Kapsalon de Dam, een kapsalon voor dames, heren en kinderen, zorgen de vriendelijke en gemotiveerde medewerksters ervoor dat uw kapsel en uw make-up er op de 'grote dag' perfect uitziet!

Uw bruidskleding vormt het uitgangspunt voor uw kapsel!
Bij een eenvoudige trouwjurk mag de nadruk op het kapsel liggen, terwijl bij een bonte jurk vaak een eenvoudig kapsel heel erg mooi staat. Aan de hand van uw haardecoraties of uw hoed en een foto van uw bruidsjurk, kunnen de haarstylisten en visagisten van Kapsalon de Dam een bruidskapsel en make-up creŽren dat helemaal aansluit bij uw bruidstoilet en past bij uw persoonlijkheid.

Met een proefkapsel en een proefmake-up weet u wat u kunt verwachten!
Wilt u uw trouwdag niet voor (onaangename) verrassingen komen te staan, dan is het raadzaam om vooraf een proefkapsel te laten maken. Onder het genot van een kopje koffie of in de zomer een glas fris wordt tijdens een ongeveer een uur durende behandeling het kapsel gemaakt dat bij u en uw bruidskleding past. Naar aanleiding van dit kapsel krijgt u een idee hoe u er op de grote dag uit zult zien en eventueel kunt u nog veranderingen aanbrengen.