Producten - Haaruitval

Direct afspraak maken:  06 - 466 215 89

Majirel - Haaruitval
Bruidskapsel - Hairextensions

Waarom verliest men haar?

Bij de mannen is er in het algemeen sprake van een hormonale en genetische oorzaak. Bij vrouwen kan vermoeidheid de oorzaak zijn, een hormonale verandering, fysieke of emotionele stress... Ook komt seizoensgebonden (herfst, voorjaar) haaruitval voor en haaruitval door het ouder worden.

Erkende oorzaak van haaruitval

Het verharden van het collageen rond het haarzakje is een fenomeen dat samengaat met haaruitval; het verhindert de goede inplanting van de wortel in de hoofdhuid. Het gevolg is dat het haarzakje steeds verder naar de oppervlakte van de hoofdhuid wordt geduwd, hetgeen er voor zorgt dat de haar vroegtijdig uitvalt.

Uw haaruitval - onderneem samen met Kapsalon de Dam actie

Men is zich niet altijd bewust van de toestand van de hoofdhuid. De Dam is de specialist die vanaf de eerste tekenen haaruitval zal weten te onderkennen. Hij kan u dan adviseren en u een goede behandelwijze overhandigen om de haaruitval te doen verminderen.

Een gezonde haar

Een gezond haarzakje is omgeven door zacht collageen en brengt een haar voort die circa 25 keer wordt vernieuwd; 25 cycli van circa 5 jaar.

Voor een gezonde groei van de nieuwe haar nestelt het haarzakje zich na elke cyclus diep in de hoofdhuid in (nummer 1 in de illustratie).

Verhard collageen

Door een verstoring hoopt het collageen zich op en verhardt. Het haarzakje kan zich minder diep innestelen (2).

Bij elke cyclus wordt het haarzakje verder naar de oppervlakte 'geduwd'. Uiteindelijk is voortijdig haarverlies het gevolg (3).

Het anti-haaruitvalprogramma met Aminexil

Werking nummer één:
Aminexil, het anti-haaruitvalmolecuul. Het gepatenteerde molecuul Aminexil is door de laboratorie van L'Oreal in een periode van tien jaar onderzoek tot stand gebracht. In-vitro testen hebben aangetoond dat het molecuul het proces van verharding van het collageen, dat leidt tot voortijdig haaruitval, tegengaat. De behandeling met Aminexil is er dan ook op gericht het haar beter in de hoofdhuid te laten hechten. De haaruitval wordt verminderd. De doeltreffendheid van deze anti-haaruitvaltechnologie is bewezen door studies die in een medische omgeving zijn uitgevoerd.

Werking nummer twee:
Multi-vitamine, de vitaliserende werking. De exclusieve formule van Aminexil Control berust op een combinatie van de vitamines B5, B6 en B3, die zijn geselecteerd vanwege hun vermogen de haarwortel te stimuleren. Het haar wint aan vitaliteit.

Een anti-haaruitval aanpak waarvan de doeltreffendheid is bewezen* - Aminexil Control

Aminexil Control is een compleet anti-haaruitval programma.

De behandeling wordt al volgt uitgevoerd. Gedurende zes weken, één ampul per dag gebruiken (of tenminste drie ampullen per week gedurende acht weken). Verder wordt u gevraagd om twee kuren per jaar te ondergaan. Eén aan het einde van de winter en één aan het einde van de zomer. De behandeling met Aminexil Control is doeltreffend en aangenaam, en zal een bevredigend resultaat geven. Aminexil Control wordt scheidingsgewijs op de hoofdhuid aangebracht. Niet uitspoelen luidt het advies. Door de lichte en niet-vette textuur voelt het haar natuurlijk en zijde-achtig aan en is het gemakkelijk te stylen. Ben u geïnteresseerd? Kom dan eens bij ons langs, wij vertellen u graag meer.

* na 6 weken dagelijks gebruik.