Producten - Majirel

Direct afspraak maken:  06 - 466 215 89

Majirel - Haaruitval
Bruidskapsel - Hairextensions

Haar. Kleur. Magie. Majirel.

Bij de beste kappers van de wereld vindt u Majirel: een innovatieve kleurenfamilie geboren uit de passie voor kleur. Majirel is de perfecte samensmelting van wetenschap en creativiteit. Majirel combineert alle vooruitstrevende kennis uit de geavanceerde laboratoria van L'Oreal Professionnal en de creativiteit en het kleurspecialisme van de kapper.

Een ruim assortiment van glanzende modekleuren maakt elke kleurwens mogelijk: van heel extreme kleurcombinaties tot subtiele, natuurlijke kleuraccenten. Majirel respecteert hierbij altijd de kwaliteit van uw haar. Dit is de magie van Majirel: de zekerheid van gezond haar en een perfecte kleur.

U heeft de magie van Majirel te danken aan het dubbele zekerheidssysteem; haar en kleur.

   

Puur blond of zonnige lokken? Een warme of asblonde kleur of een stralende coupe soleil: met Majiblond en Majimeches is alles mogelijk.

U zoekt een intens en glanzend rood? Ziehier de krachtige, rode tinten van Majirel: Majirouge. Majirouge verrast altijd. Van intens oranje-rood tot violet, altijd is het haar beschermd en verzorgd. Ook deze glanzende, rode tinten kunnen uw grijze haar optimaal dekken.

   

Uw bruine haar heeft een oppepper nodig? Majirel speelt met contrast: Maji.Contrast. Intense, rode en koperen lokken in uw haar, zonder voorafgaande ontkleuring en in vijftien minuten met warmte? Het lijkt onmogelijk, maar niets is minder waar. Het innovatieve product Maji.Contrast verlegt grenzen! Dankzij Maji.Contrast zijn rode en koperen contrasteffecten die helemaal zijn afgestemd op uw wensen, binnen handbereik.

U zoekt een elegante kleur om uw (eerste) grijze haren te verbergen? Majirel blaast leven in uw haar met haar ruime assortiment van subtiel tot gewaagde kleuren. U wilt spelen met verschillende kleuren door elkaar heen of u wilt een mooie, natuurlijke kleur? Alles is mogelijk. Majirel respecteert en dekt het grijze haar 100%.